در طراحی نماهای امروزی، نمای شیشه ای جایگاه خاصی در بین زیباترین و بهترین نمای ساختمانی، دارد. این نمای ساختمانی که از طرفداران زیادی نیز برخوردار است اغلب برای مکانهایی که اهمیت نور در آنها بسیار مهم بوده، کاربرد دارد. بهلحاظ امکان پیاده سازی انواع طرحها و نقشهها توسط نمای شیشهای، سبکهایی جدید و خلاقانه در اینگونه نماها بسیار دیده شدهاست.
افتخار ساخت و اجرای نمای ساختمانتان را به ما بدهید
همین الان گوشی خود را بردارید، و با شماره های زیر تماس بگیرید. مشاورین ما پاسخ گوی سوالات شما هستند.
ما پاسخگوی شما هستیم
02122683049 | 02122683487 | 02122683301 | 02122390670
در طراحی نماهای امروزی، نمای شیشه ای جایگاه خاصی در بین زیباترین و بهترین نمای ساختمانی، دارد. این نمای ساختمانی که از طرفداران زیادی نیز برخوردار است اغلب برای مکانهایی که اهمیت نور در آنها بسیار مهم بوده، کاربرد دارد. بهلحاظ امکان پیاده سازی انواع طرحها و نقشهها توسط نمای شیشهای، سبکهایی جدید و خلاقانه در اینگونه نماها بسیار دیده شدهاست. ازجمله جنبههای مثبت این نماها، قابلیت استفاده از شیشههای دوجدار و یا چندجداره جهت ایزولهکردن ساختمان و مانعی برای هدررفتن انرژی خواهد بود. عمومأ در فرایند اجرای نمای شیشه ایاز جدیدترین و بروزترین متریال تولیدی استفاده میگردد که همین موضوع افزایش ایمنی و امنیت را در ساختمان به دنبال خواهد داشت.
با گسترش شهرها و گسترش ساختمانسازی، کاربرد شیشه برای نما، بسیار متداول شدهاست. همچنین بهلحاظ ویژگیهای مطلوب این نوع نما، توانسته است، توجه اغلب معماران را بهخود جلب نماید. یکی از ویژگیهای نمای شیشهای، حذف صداهای خارجی و جلوگیری از هدررفت انرژی بهدلیل کاربرد شیشههایی دو یا چندجداره، برای ایجاد عایق حرارتی ـ صوتی است که کاملا جوابگو و مناسب بودهاست. کارایی متفاوت نماهای مدرن شیشهای، سبب شدهاست که از دیتیل متفاوتی برای طراحی و اجرا برخوردار باشند و همزمان با زیبایی و جلوهای که به بنا میبخشد، ویژگیهای منحصربهفردی همچون قابلیت استفاده از روشنایی روز، مقاومت بالا، کاهش بار مرده ساختمان، ایجاد دید وسیع و سهولت در نصب و نگهداری را به ساکنین اهدا نماید.
شیشهی مورد استفاده برای نمای داخلی و خارجی ساختمانها، در انواع و ضخامتهای گوناگون ارائه میگردند. از آنجاییکه این شیشهها دربرگیرنده طیف وسیعی از انواع مختلف این محصولات هستند، از ویژگیهای خاصی نیز برخوردار میباشند. ازجمله ویژگیهای مهم شیشه در نماهای شیشهای مختلف، مسئله ضخامت، شفافیت و ایمنی آن است. ضخامت شیشهی نما، بهعوامل مختلفی همانند فضای پروژه و نوع کاربری آن بستگی دارد.
اما معمولا شیشههایی که در نمای ساختمان کاربرد دارند از نظر ظاهر، به سه نوع دستهبندی شفاف، مات و نیمهشفاف تقسیم میشوند. کاملا مشخص است که شیشههای شفات دارای وضوح بالایی در دید هستند. اما از جنبه زیبایی و بهویژه امنیت، نوع نیمهشفاف از کارایی بهتری برخوردار خواهد بود. همچنین شیشههای مات برای مکانهایی که هدف، ایجاد پوشش برای یک قسمت یا تمام یک سطح است، مناسب هستند.
• کرتین وال یا لامل
ساخت نمای کرتین وال ، توسط پروفیلهایی صورت میپذیرد که بهصورت شبکهای، شیشه را روی سازه آلومینیومی یا حفظ مینماید. این نما به دو سبک بدونقاب و فیسکپ اجرا و نصب میگردند. پس از انجام مراحل نصب، توسط لاستیکهایی مخصوص و چسب سیلیکونی، شیشهها را آببندی میکنند.
• نمای اسپایدر
نمای شیشه ایاز نوع اسپایدر، توسط قطعات و اتصالاتی عنکبوتی شکل، اجرا و ساخته میگردد. به کمک این قطعات است که شیشهها در کنار یکدیگر ایستاده و بهاینترتیب، زیبایی خاصی را به محیط اهدا مینماید. در این نمای شیشهای، امکان بهکارگیری از انواع شیشههای شیشههای تک و دوجداره فراهم میآید.
• نمای شیشه اییونیتایز
نوعی خاص از نمای شیشهای، نمای یونیتایز است که عنوان جدیدترین و شیکترین نمای شیشه ایرا میتوان بهاین سیستم داد. نمای یونیتایز، تفاوتهایی نسبت به دیگر نماها دارد که به نحوه ساخت این شیشهها توسط کارخانه و شکل پازلمانند آنها در قرارگیری بر روی نما، مربوط میشود. درواقع برای نصب و اجرای این نوع نما، لازم نیست تا پایان عملیات ساخت بنا صبر کنید، چراکه این امکان وجود دارد که درهنگام پیشروی و تکمیل هرمرحله از ساختمانسازی، نمای آن را نیز نصب کنید و بهصورت همزمان با دیگر مراحل ساخت، همچون نازککاری نیز بپردازید. البته نمای یونیتایز، در مقایسه با انواعی از نمای شیشهای، قیمت بیشتری دارد و همین امر سبب گردیده که به کاربرد این نمای شیشه ایتوجه زیادی نشود.
یکی از نکات اصلی در نمای شیشهای، ریناسکرین است که بکارگیری آن در ساخت نمایی بینقص، موثر بنظر میآید. این روش که در ساخت انواع نماهای شیشهای بسیار دارای اهمیت است با هدف ایجاد تعادل در فشار هوای میان ریناسکرین داخلی و خارجی، مانع از نفوذ آب بهداخل ساختمان میگردد. در نمای شیشهای، یک فضای مشخص تحت عنوان فاق، بین واشرهای خارجی و داخلی وجوددارد. شیشه در این فضا یا فاق، قرارگرفته و هوای موجود در آن به بیرون رانده می شود که این عمل نوعی تهویه محسوب میشود. درواقع زمانیکه فشارهای موجود در میان واشرهای داخلی و خارجی بهیک اندازه باشند، امکان راهیابی آب از اتصالات موجود در سطح شیشه به داخل ممکن نخواهد بود.
شفاف بودن شیشه و قابلیت تابش نور، جذابیت نمای شیشه ایرا بهصورتی فوق العاده، بیشتر کردهاست. اما بهرهجویی از نمای شیشهای، شامل فایدهها و مزایایی نیز هست که تنها محدود به زیبایی و جلوه ظاهری نما نیست و شامل موارد بیشتری است که برخی از آنها عبارتاست از:
• عایقبندی مناسب صوتی و حرارتی
• قابلیت افزایش امنیت در ساختمان
• افزایش ایمنی ساختمان
• مقابله با ورود اشعه ماوراءبنفش به داخل ساختمان
• از نظر هزینه های نصب و نگهداری کاملا مقرونبهصرفه است.
• دارای تنوع مناسب در ساختار و نوع طراحی
قیمت کلی ساخت و طرحریزی نمای شیشه ای با توجه به برخی شاخصهها و نوع کارایی انواع مختلف این نماها، متفاوت است. مثلا قیمت ساخت و طراحی در نمای اسپایدر، به اندازه و متراژ نما بستگی دارد. علاوهبر آن برای قیمت این نوع از نمای شیشه ایمیبایست ارتفاع نما، نوع شیشه مورد استفاده، اتصالات نگهدرانده شیشه و همچنین نوع کیفیت و کارایی ابزار موردنیاز را درنظر گرفت. مثلا قیمت برخی قطعات و اتصالات نمای اسپایدر مثل فینگلس بسیار بالاتر از نمونههای استیل و کابلی هستند. قیمت نمای شیشه ایبه شیوه فریملس، وابسته به عواملی مانند متراژ سطح نما، محل اجرای آن و همچنین نوع برند و شرکت سازنده نمای شیشه ای فریم لس خواهد بود. در مورد نمای شیشه اییونیتایز نیز اشاره کردیم که این نما، بین نماهای شیشهای دیگر ، از قیمت بسیار بالایی برخوردار است. اما بهطورکلی، برخی موارد در قیمت این نماها، تاثیر مستقیمی دارند. ازجمله این موارد؛ نوع شیشه موردنظر وکیفیت آن، اندازه و ابعاد شیشه، ضخامت، یراقآلات مصرفی و نوع کیفیت آنها، لمینت یا سکوریت بودن شیشه و همچنین شرکت و کشور تولیدکننده شیشه، نقش موثری در هزینههای مرتبط با نمای شیشه ایدارند.
سوالات و نظرات خود در مورد این مقاله را برای ما ارسال کنید.
تست کامنت
کامنت دریافت شد