نمای خشک سرامیک یا نمای سنگی، یکی از به روزترین نماهای ساختمانی در سطح جهان است که با روش نصب و راه اندازی خشک اجرا می شوند. سرامیک های این نما از مواد معدنی غیر فلزی سرامیک تشکیل شده اند و به این معناست که علاوه بر مواد معدنی، خاصیت فلزی ندارند. در نمای خشک سرامیک چینی، سرامیک به عنوان روکش سفالی پرسلن خشک مهمترین قسمت این نوع نما است و باید از قدرت کافی در تک ماژول و کمترین میزان جذب آب برخوردار باشد
افتخار ساخت و اجرای نمای ساختمانتان را به ما بدهید
همین الان گوشی خود را بردارید، و با شماره های زیر تماس بگیرید. مشاورین ما پاسخ گوی سوالات شما هستند.
ما پاسخگوی شما هستیم
02122683049 | 02122683487 | 02122683301 | 02122390670
در این مقاله از سایت مهرسان نوین درباره قیمت نمای خشک سرامیک توضیح دادیم همراه ما باشید.
ابتدا بهتر است سرامیک را تعریف کنیم، به مواد کانی که فلزی نیستند سرامیک گفته میشود. به دلیل اینکه در مرحله نصب و اجرای نمای سرامیک خشک مانند گذشته از ملات استفاده نمیشود و از تجهیزاتی مثل پیچ و مهره یا ریل که از جنس استیل، گالوانیزه یا آلومینیوم می باشد استفاده میکنند، به آن نمای خشک سرامیک گفته میشود. نمای خشک سرامیک
در ساختمان های مسکونی، اداری ، تجاری و حتی در نما های داخلی قابل اجرا میباشد و مزیتی که نما های خشک نسبت به نما های دوغابی دارند این است که در صورت رعایت اصول استاندارد های نصب امکان سقوط قطعات نما به هیچ وجه وجود نخواهد داشت که خود باعث افزایش طول عمر این نما ها میشود. همچنین نمای خشک سرامیک به علت عدم استفاده از ملات و اجرای همزمان نما در جهات بالا یا پایین نما از سرعت بالاتری نسبت به دوغابی برخوردار میباشد.
همچنین قیمت سرامیک خشک نما یکی از دلایل محبوبیت این نوع سرامیک میباشد.
همچنین میتوان گفت که در نمای خشک سرامیک به علت دو پوسته شدن باعث ایجاد فضای خالی مابین ساختمان شده و امکان ایجاد عایق های مختلف را به وجود میآورد. و در این نما ها بسته به شرایط آب و هوایی منطقه میتوان امکان تهویه یا عدم تهویه را ایجاد کرد.
برای مثال در مناطق گرم و مرطوب موقع اجرای نمای خشک سرامیک در قسمت پشتی پوشش نما یکسری درز هایی را ایجاد میکنند که باعث تبادل رطوبت میشود و در مناطق با آب و هوای سرد و گرم وخشک هوای پشت پوشش نما محبوس میشود که به عنوان یک عایق عمل میکند که مانع از ورود و خروج هوا از بیرون به داخل و برعکس میشود، که خود باعث کاهش انرژی مصرفی ساختمان میشود.
در ادامه درباره اجرای نمای خشک توضیح دادیم همراه ما باشید.
پیشنهاد مطالعه : نمای کرتین وال Curtain Wall
به طور کلی دو نوع نمای خشک سرامیک وجود دارد سرامیک خشک توپر که فول بادی هم نیز نامیده میشود و دیگری سرامیک خشک مجوف میباشد.
در سرامیک خشک فول بادی ابعاد استاندارد آن 120*60 سانتیمتر میباشد ولی در ابعاد مختلف قابلیت برش را دارد. همچنین امکان اجرای سیستم های نمایان و غیر نمایان توسط این نوع سرامیک امکان پذیر میباشد.
همچنین میتوان گفت که تمامی دیتیل هایی که توسط سرامیک مجوف در سیستم نمایان و غیرنمایان اجرا میشود توسط سرامیک خشک توپر هم قابل اجرا میباشد. لازم به ذکر است که از لحاظ قیمت این نوع سرامیک از سرامیک مجوف ارزان تر میباشد.
قیمت اجرای نمای سرامیک خشک به عوامل مختلفی بستگی دارد، اما در مجموع قیمت اجرای نمای سرامیک خشک نسبت به انواع دیگر سرامیک مقرون به صرفه تر میباشد.
در نوع سرامیک مجوف دارای سوراخ هایی در ضخامت خود می باشد که این سوراخ ها نقش قابل ملاحظه ای درکاهش وزن این سرامیک داشته زیرا از هوا پر می باشند و همچنین نقش عایق حرارتی را هم دارند.
این نوع سرامیک خشک به دلیل تولید قطعات خاصی مثل گوشه ها، فلاشینگها و کف پنجره ها باعث شده است امکان اجرای کامل آب بندی نما و رگلاژ آن ایجاد شود و نسبت به سرامیک خشک توپر گران تر است.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره دتایل اجرای سرامیک خشک و قیمت سرامیک خشک نما در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
برای اولین بار در دهه 70 میلادی، درکشور آمریکا معماران تصمیم گرفتند روی ساختمان ها و برج های مرتفع خود به روش خشک سنگ نصب کنند. دلیل این طراحی جدید مقاومت نمای ساختمان در برابر عوامل محیطی از جمله نیروی شدید باد در ارتفاعات بود که این طراحی مورد تأیید استاندارد های جهانی و علاوه بر آن مورد توجه بسیاری از معماران قرار گرفت. همچنین در کشور ایران برای اولین بار در دهه 70 شمسی معماران و سازندگان از مزیت های این طراحی آگاه و آن را مورد استفاده قرار دادند.
قبل از استفاده از نمای خشک، با ملات یا چسب سیمانی مواد نما را به سازه اصلی ساختمان فیکس می کردند، معایبی که این سیستم داشت این بود که استفاده از عایق کاری برای این نوع وجود نداشت و در ارتفاعات در اثر بار باد وارد شده به ساختمان استحکام مواد سازنده نما را کاهش پیدا میکرد که باعث سقوط آن میشود بنابراین ایمنی کمتری دارد.
با توجه به عایق کاری در نمای سرامیک و افزایش ایمنی نمای سرامیک، میتوان این نما را جزو امن ترین ها دانست.
در سیستم نمای خشک مواد سازنده نما با استفاده از زیر سازهای آلومینیومی روی سازه اصلی نصب میشوند و در صورت نصب صحیح هیچ وقت سقوط نخواهند کرد و طول عمر بیشتری دارند. همچنین با دو پوسته شدن امکان ایجاد عایق را برای ساختمان فراهم میآورند که باعث محافظت از ساختمان در برابر شرایط محیطی و آلودگی صوتی خواهد شد. یک محفظه از هوا بین سازه اصلی و نما ایجاد می شود که از ورود هوا به داخل یا برعکس جلوگیری میکند.
همچنین بنا بر شرایط جوی منطقه و بسته به نیاز آن منطقه شکل جریان هوای داخل محفظه متفاوت خواهد بود. از دیگر مزیت های نمای خشک این است که با محیط زیست خود سازگار هستند و قابل بازیافت میباشند. در استفاده از نمای خشک میتوانیم در مصرف انرژی صرفه جویی کنیم و لازم به ذکر است که با استفاده از این نوع نما میتوان آن را در برابر تنش های محیطی مانند باد، زمین لرزه و آتش سوزی مقاوم کرد.
در واقع میتوان گفت دتایل اجرای سرامیک خشک میتواند در این باره به شما کمک کند.
از ویژگی های نمای خشک سرامیک میتوان به سرعت بالای اجرای آن ، عدم ایجاد ضایعات ساختمانی به دلیل قابل بازیافت بودن، عایق حرارتی و صوتی بودن، بهینه سازی مصرف انرژی و آسان و راحت بودن برای ساختمان های مرتفع اشاره کرد.
اجرای نمای خشک سرامیک :
به طور کلی میتوان گفت نصب نمای خشک سرامیک به دو صورت نمایان و غیرنمایان قابل اجرا میباشد.
در روش نمایان قطعات اتصالی قابل رویت هستند و از ویژگی های اصلی آن ها میتوان به سرعت بالای نصب و سبک بودن آن ها اشاره کرد. در روش غیرنمایان از یکسری انکر و براکت های مخصوصی استفاده میکنند که در ظاهر مشخص نیستند.
با توجه به قیمت سرامیک خشک نما و ویژگی های مختلف آن، میتوانید برای کسب اطلاعات درباره قیمت اجرای نمای سرامیک خشک با کارشناسان فنی ما نیز تماس حاصل نمایید.
باید پنجره، درز، برآمدگی ها و نقاط کور ساختمان را با دقت فراوان و تمرکز بالا آب بندی کرد. همچنین لایه محافظ روی دیوار و قسمت های ریز کار را باید با دقت کافی کنترل کرد.
باید نوع مصالح مورد استفاده و زیر سازی های موجود را بررسی کرد که از نظر زیبایی باهم تطابق داشته باشند و از لحاظ قیمت باید محاسبه شوند که ارزان باشند و با سرعت بالا انجام شوند. در چهار چوب انتخابی باید دقت کرد که مقاوم باشد.
همچنین از اتصالات ضخیم و مقاومی استفاده کنیم که در برابر سرما، گرما، بخار آب و گازهای موجود در هوا مقاوم باشند. مواد سازنده زیرسازی با مصالح نمای خشک باید با یکدیگر مطابقت داشته باشند. پس از اتمام کار باید کیفیت کل نما را دوباره بررسی و آزمایش کنیم.
در مجموع نمای سرامیک نیازمند اجرای دقیق توسط کارشناسان مجرب این حوزه میباشد، برای اطلاع از قیمت نمای خشک سرامیک میتوانید با کارشناسان فنی ما تماس حاصل نمایید.
نمای خشک سرامیک یا نمای سنگی، یکی از به روزترین نما های ساختمانی در سطح جهان است که با روش نصب و راه اندازی خشک اجرا می شوند. سرامیک های این نما از مواد معدنی غیر فلزی سرامیک تشکیل شده اند و به این معناست که علاوه بر مواد معدنی، خاصیت فلزی ندارند.
در نمای خشک سرامیک چینی، سرامیک به عنوان روکش سفالی پرسلن خشک مهم ترین قسمت این نوع نما است و باید از قدرت کافی در تک ماژول و کمترین میزان جذب آب برخوردار باشد. نمای خشک سرامیک چینی می تواند برای قسمت های مختلف همچون ساختمان های تجاری، اداره ای، مسکونی و همچنین بخش های داخلی ساختمان ها، پایانه ها و ایستگاه های مترو و غیره مورد استفاده قرار گیرد، همچنین با توجه به قیمت نمای خشک سرامیک، این نما یکی از نما های مقرون به صرفه میباشد.
امروزه نمای سرامیک جزو پرطرفدارترین نما های موجود در بازار ایران میباشد.
چه ویژگی هایی در نمای خشک سرامیک موجب شده تا ساختمان سازان تمایل به استفاده از آن ها در پروژه های مختلف داشته باشند؟
به دلیل خاصیت هایی از قبیل پایداری درجه حرارت، مقاوم بودن آن ها در مقابل خوردگی و جذب نشدن آب، در پروژه های ساختمان سازی متعددی در جهان به عنوان یکی از منحصر به فردترین نما ها در مرحله های اولیه اجرای نمای خشک سرامیک انتخاب می شود. به طور کلی این نوع سرامیک، به عنوان سرامیک های چینی در نظر گرفته می شوند که نسبت به کاشی های سرامیکی غیر چینی از مزایای بالایی برخوردار هستند.
دلیل این امر استفاده از سرامیک خشک است که در دو پوسته ساختمان به کار رفته و ایمنی زیاد، کم هزینه بودن طولانی مدت برای سازندگان و اپراتور ها موجب شده تا به سمت نما کاری با سیستم های سنگی رو آورند.
سرعت بالای اجرای نمای خشک سرامیک در حدود یک سوم از زمان اجرای سایر سیستم ها را می توان به عنوان علت دیگری برای محبوبیت آنها در بین مصالح ساختمانی اشاره کرد.
باتوجه به سرعت و قیمت اجرای نمای سرامیک خشک، پیشنهاد میشود از این نوع سرامیک بهره ببرید.
تولید نمای خشک سرامیک به دو شکل انجام می شود: 1.سرامیک سنتی، 2.سرامیک پیشرفته.
نمای خشک سرامیک که امروزه به عنوان نما های ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند جزء گروه سرامیک های پیشرفته هستند و بیش تر به صورت نمونه های قالبی تولید می شوند. "سرامیک خشک" از متریال های جدید ساخته شده که با توجه به کاربرد ها، ارزش های افزوده و پیچیده تر بودن فناوری، تقسیمات متفاوتی دارند.
متداول ترین گروه بندی نمای خشک سرامیک بر اساس چگونگی ساختار، ضخامت، سیستم های زیر ساختی و اجرایی کردن آن ها می باشد. این طبقه بندی شامل سرامیک های پرسلن با روکش خشک و سرامیک های چینی به شکل توپر( بدنه کامل) هست. دلایلی که موجب شده تا این سبک نما کاری در دنیای مدرن بیش تر مورد استفاده قرار گیرد، کم شدن هزینه مصالح ساختمانی و نگهداری آن ها می باشد.
1. نمای خشک سرامیک دارای تثبیت کننده های مکانیکی است که مورد تایید کلیه کشور های عضو اتحادیه اروپا می باشد. طبق این تاییدیه ها، استفاده از پانل های نما CERASHIELD تا ضخامت 8 میلی متر با اتصال مکانیکی نامرئی در تمام کشور های عضو این اتحادیه، مجاز است. بنابراین این نوع سرامیک با توجه به محدوده اندازه های ذکر شده به عنوان مصالحی برای نما و پوشش ساختمان استفاده می شود.
2. مقاوم بودن نمای خشک سرامیک در برابر آتش: سطوح CERASHIELD 100٪ از مواد غیر آلی تشکیل شده و قابل اشتعال نیستند. در صورت آتش سوزی CERASHIELD دود یا مواد سمی منتشر نمی کند.
3. صفحه دارای سایز و طراحی xxl است: نمای خشک سرامیک از هیبرید سرامیک ساخته شده اند. حداکثر ابعاد یک قطعه 1500 در 3200 میلی متر بوده و ضخامت های آن 4 تا 12 می باشد و بیش از 80 مورد با طراحی های سطحی مختلف برای نمای خشک سرامیک در دسترس هستند.
با توجه به این ویژگی ها و قیمت نمای خشک سرامیک، میتواند انتخاب بسیار خوبی برای شما باشد.
4. محافظت در مقابل جلبک ها، سنگ آهک آلی و فرسودگی: به کارگیری برخی نما ها در محیط هایی خاص، قسمت هایی از نما با تشکیل شدن جلبک و سنگ آهک، روی آن ها پوشیده شده و همین روند موجب تسریع بخشیدن فرسایش سطوح نما (در دراز مدت) خواهد شد.
با گذشت سال ها سطوح معمولی نما به ظاهری ناخوشایند تبدیل می شود که اگر نمای خشک سرامیک را جایگزین کنیم، دیگر دچار چنین مشکلاتی نخواهیم شد. نمای خشک سرامیک می تواند عمر سازه ها را چند برابر می کنند و از طرفی تمیز کردن آنها در موقعیت هایی که دسترسی به آن دشوار است، راحت تر انجام می گیرد.
در مجموع اجرای نمای خشک، باید دقیق باشید تا بتوانید از ویژگی های آن بهره ببرید.
5. حداکثر میزان بهره برداری از انرژی: ساختار نمای خشک سرامیک طوری است که در برخورد با عواملی مثل اشعه ماوراء بنفش، خوردگی، اکسیداسیون و مواد شیمیایی مقاوم هستند. سطوح سرامیکی اگر با محلول های آلی و غیر آلی برخورد کنند به علت مقاومت بالا اتفاقی رخ نخواهد داد و تنها موردی که باعث آسیب رساندن به سطوح سرامیک می شود، اسید های هیدروفلوئوریک می باشد.
پس هیچ یک از مواد ضدعفونی کننده و تمیز کننده قادر به تخریب نمای خشک سرامیک نیستند و با طیب خاطر می توان آلودگی های نمای خشک سرامیک را با هر پاک کننده ای از بین برد.
6. متریالی که با آن نمای خشک سرامیک را می سازند به گونه ای هست که اگر قوی ترین رنگ های نقاشی بر روی آن ها ریخته شود می توان به راحتی آن را پاک کنند، پس بهتر است برای آموزشگاه هایی نقاشی و آتلیه ها نمای خشک سرامیک را به کار گیرند.
اجرای نمای خشک در آتیله ها امروزه بسیار رواح یافته است.
7. سازگار با محیط زیست و بازیافت: هیبرید های سرامیک یک محصول 100٪ طبیعی بوده و از مواد اولیه مشابه ظروف چینی تشکیل شده است که به سادگی در سایر فرآیند های تولید آسیاب و بازیافت می شوند.
8. ماژول های نمای بیرونی طبقه: ماژول های سرامیکی تا ارتفاع 4 هزار میلی متر تولید می شود بنابراین باعث صرفه جویی در هزینه های زیر ساخت ها خواهند شد.
9. وجود پشتی چند لایه برای بالاترین ظرفیت بار باقیمانده: ظرفیت باقیمانده توسط بسیاری از عوامل مانند صفحه هندسه، شرایط نگهداری، سرعت بار و الگوی شکست تعیین می شود. هرچه این ظرفیت بهبود یابد ایمنی منفعل نما افزایش خواهد یافت.
در پایان با توجه به قیمت اجرای نمای سرامیک خشک و سرعت در نصب و زیبایی این سرامیک میتوانید با کارشناسان فنی ما درباره دتایل اجرای سرامیک خشک و قیمت سرامیک خشک نما مشورت نمایید.
برای اطلاعات بیشتر درباره کرتین وال شیشه ای با ما تماس بگیرید.
سوالات و نظرات خود در مورد این مقاله را برای ما ارسال کنید.